divendres, 1 de març del 2013

"El Milagro"

En aquest curtmetratge es veu un final obert.
·Un final obert és un final on no es sap que passa ven bé. Això fa que tu hagis d'imaginar-te el final,  en cert mode es bastant divertit perquè dins del teu cap pots treure milions de conclusions finals i inventar diferents històries. Durant la història els personatges fan coses que et fan dubtar de que volen dir exactament amb les seves accions.

·Amb el fet de que no llegia bé la carta, crec que el guionista ens vol fer veure que el poble no esta massa avançat i que no tenen una educació exel·lent, i també la inocència cap a certes coses, com es el fet del milagro, que ningú sap qui ha enviat les cartes, ni el que passarà, però tothom vol anar-hi.

·L'Alfonso és el personatge que més et fa pensar, perquè es comporta de manera diferent a tots els del poble. Per exemple quan li fa el gest a l'home que hi ha per el poble quan tothom ha marxat, que li voldria dir? L'Alfonso te quelcom a veure amb "el milagro"? Molts detalls et fan pensar i et creen preguntes, en un curt d'aquest tipus la teva imaginació hi te un paper important.

·No es sap qui envia les invitacions. Al ser un final obert es poden treure varies conclusions segons els personatges de la història i els detalls que veiem. En la meva opinió, l'Alfonso té algú a veure amb el milagro i quan li diu a la seva dona que no vagi, ho fa per protegir-la.

·Perquè per a la gent del poble es un esdeveniment molt important, i dins del poble mai passa res, que això fa que la gent estigui més interessada.

·No ho sabem. Podria ser que el fes marxar perquè si no arribaria tard al milagro, però descarto aquesta opció perquè si no hagués arribat abans que la dona de l'Alfonso i també hagués arribat tard. També hi ha la possiblitat de que fos un còmplice de l'Alfonso i també tingues algú a veure amb el milagro. Podem estar tot el dia pensant alternatives degut al final obert.

·Pot ser que hagin vingut extraterrestres i els hagin abduit, potser que estiguin al cel i ara comenci un apocalipsis en la terra o que els hagin matat a tots l'exercit per raons de territori, entre d'altres. El final depèn de la imaginació de cadascú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada